Kerkdienst in Akersloot.

datum en tijdstip 27-01-2019 om 10.00 uur

het Dielofslaantje 4

meer details

Klankbord

datum en tijdstip 29-01-2019 om
meer details

Kring Diepgang

datum en tijdstip 14-02-2019 om 20:00 uur
meer details

 
Collecte januari

Dorcas sponsoring. meer

 
 

Nieuwsbrief PKN Uitgeest-Akersloot 21 april 2017


Kerkdienst zondag 23 april om 10.00 uur in Uitgeest
voorganger: ds. W. Venema
ambtsdrager/ouderling: mw. K. Wiegman
gastheer en lector: dhr. E. Dijk
organist: dhr. D. van Egmond

Collecte-informatie
 De collecte  in de maand april is bestemd voor WarChild, een organisatie die zich inzet voor kinderen in oorlogsgebieden.Nog steeds zijn miljoenen kinderen de dupe van oorlogen en conflicten. En zij worstelen met de effecten als: een ernstige verstoring van hun persoonlijke en sociale ontwikkeling. Met een vicieuze cirkel van geweld en agressie tot gevolg.
War Child doorbreekt die cirkel met een effectieve mix van psycho-sociale hulp, scholing en bescherming. Door samen met ouders, verzorgers, leraren en lokale overheden een veilige omgeving te creëren waar kinderen weer kind kunnen zijn.

War Child geeft ze de mogelijkheid zich te uiten, weer vertrouwen te krijgen, sterker te worden, een vak te leren, los te komen van hun ingrijpende ervaringen, om zo een stabiele en vreedzame toekomst op te bouwen en later als evenwichtige volwassenen mogelijk nieuwe conflictsituaties vreedzaam op te kunnen lossen.
Hier kunt u de volledige informatie over de collecte lezen.


Kring "Geloof en Leven"
Bijeenkomst op maandag 24 april 2017 om 10.00 uur in het Jeugdhuis
(wilt u deelnemen: lees hier verder) Over deze nieuwsbrief:
Reacties De redactie van deze nieuwsbrief ontvangt graag reacties. U kunt een e-mail sturen door op beantwoorden te drukken of door hier te klikken.
Aanmelden Kent u iemand die ook de nieuwsbrief wil ontvangen? U kunt deze nieuwsbrief dan aan hen doormailen. Men kan zich aanmelden op de web site of via deze link
Meer informatie vindt u op  www.kerkuitgeestakersloot.nl