Kerkdienst in Akersloot.

datum en tijdstip 27-01-2019 om 10.00 uur

het Dielofslaantje 4

meer details

Klankbord

datum en tijdstip 29-01-2019 om
meer details

Kring Diepgang

datum en tijdstip 14-02-2019 om 20:00 uur
meer details

 
Collecte januari

Dorcas sponsoring. meer

 
 

Nieuwsbrief PKN Uitgeest-Akersloot 24 maart 2017


Zomertijd, de klok een uur vooruit!
 

Niet vergeten, dit weekeinde gaat de zomertijd in. Het zou jammer zijn wanneer u een uur te laat zou zijn.Zangdienst in Akersloot zondag 26 maart om 10 uur.

Het thema van de zangdienst is ‘Zolang wij ademhalen’. In deze dienst wordt veel gezongen, vandaar ‘zangdienst’. Een aantal gemeenteleden heeft een lied uitgekozen omdat dat lied voor hem of haar een speciale betekenis heeft. Die liederen gaan we zingen. 

De dienst is voorbereid en wordt geleid door Thealet Bos en Koosje Wiegman. Organist is de heer D. van Egmond.


Levensreddende zorg voor kwetsbare ouderen  
in Moldavië

In Moldavië zijn alleenstaande ouderen hard getroffen door de economische crisis. De collecte voor deze zondag is voor voor de Bethania Christian Relief Association. Deze stichting steunt de ouderen in hun dagelijkse zorgen. ( lees hier verder )


Paasproject Kindernevendienst

Zondag gaat het Paasproject van de Kindernevendienst van start. Op 26 maart in Akersloot en op 2 april in Uitgeest gaan de kinderen aan de slag om iconen te maken. Met Palmpasen op 9 april zullen ze palmpasenstokken maken. Dat belooft heel wat!

Hier kunt u het hele programma lezen en ook zien hoe u de kinderen kunt opgeven voor Palmpasen. 

Over deze nieuwsbrief:
Reacties De redactie van deze nieuwsbrief ontvangt graag reacties. U kunt een e-mail sturen door op beantwoorden te drukken of door hier te klikken.
Aanmelden Kent u iemand die ook de nieuwsbrief wil ontvangen? U kunt deze nieuwsbrief dan aan hen doormailen. Men kan zich aanmelden op de web site of via deze link
Meer informatie vindt u op  www.kerkuitgeestakersloot.nl