Kerkdienst in Akersloot.

datum en tijdstip 27-01-2019 om 10.00 uur

het Dielofslaantje 4

meer details

Klankbord

datum en tijdstip 29-01-2019 om
meer details

Kring Diepgang

datum en tijdstip 14-02-2019 om 20:00 uur
meer details

 
Collecte januari

Dorcas sponsoring. meer

 
 

Nieuwsbrief PKN Uitgeest-Akersloot 2 februari 2018Kerkdienst in Uitgeest, zondag 4 februari om 10.00 uur

Voorganger: Ds. E. Plaisier
Ouderling: Mw. Bos, ook lector. Gastheer: Hr. Bos
Organist: Dhr. Kelder
Met medewerking van het koor RecreationDeze kerkdienst staat in het teken van het werelddiaconaat. We horen het verhaal van Kobina, een Ghanese jongen van 15 jaar, die als kindslaaf moest werken in de visserij op het Voltameer.
En uit de Bijbel lezen we het verhaal van een vrouw uit Sunem die haar zoon verliest, en het verhaal van Petrus' schoonmoeder die aan koorts lijdt. In die verhalen worden we heen en weer geslingerd tussen binnen- en buitenshuis, tussen persoonlijk en publiekelijk, tussen helpen en geholpen worden.

Het koor Recreation uit Heemskerk werkt mee aan deze dienst, en onder leiding van Hans Kelder zingen we met elkaar mooie liederen. Na afloop zijn er weer mooie en lekkere producten van de Wereldwinkel te koop. 
Collecte informatie
We collecteren deze zondag voor de kindslaven in de visserij in Ghana. 
Mevrouw Hennie Kraal verzorgt een stand van de wereldwinkel Heemskerk achter in de kerk, dus geld mee graag.
Voor de collecte voor de kindsslaven zie de informatie hier.Inloop-ochtend in Akersloot op donderdag 8 februari, 10 uur
Deze week is er weer een inloopochtend in Akersloot. Iedereen is daar van harte welkom.Deze ontmoetingskring wordt gehouden voor iedereen die er prijs op stelt om met enige regelmaat dorpsgenoten te ontmoeten, ongeacht of men tot onze kerk behoort of niet.

Kerkbalans actie
De actie loopt volop en de contactpersonen zijn druk bezig met het bezorgen en weer ophalen van de enveloppen. Is dat bij u nog niet gebeurd?  Dan zullen de contactpersonen het erg op prijstellen wanneer u de envelop voor hen klaar legt. Alvast bedankt daarvoor!
40 dagen kalender
Op 14 februari begint alweer de 40 dagen tijd. Kerk in Actie geeft voor deze tijd een kalender in boekvorm uit. Het bevat veel materiaal in de vorm van gebeden, gedichten en bijbelteksten met uitleg. Wanneer u belangstelling heeft kunt u de kalender hier bestellen.Nieuw; Petrus, gratis magazine van de PKN

De kerk als vindplaats van geloof, hoop en liefde: dat staat centraal in het nieuwe ledenmagazine Petrus van de Protestantse Kerk. Zojuist werd het magazine feestelijk gelanceerd in het Thomastheater in Amsterdam. Bent u nieuwsgierig? Dan kunt u het blad hier gratis aanvragen.
 

Over deze nieuwsbrief:
Reacties De redactie van deze nieuwsbrief ontvangt graag reacties. U kunt een e-mail sturen door op beantwoorden te drukken of door hier te klikken.
Aanmelden Kent u iemand die ook de nieuwsbrief wil ontvangen? U kunt deze nieuwsbrief dan aan hen doormailen. Men kan zich aanmelden op de web site of via deze link.
Meer informatie over onze gemeente vindt u op  www.kerkuitgeestakersloot.nl