Nieuwsbrief PKN Uitgeest-Akersloot 12 januari 2018

Ouderling: Dhr. v.d. Burgt. Gastvrouw en lector: Mw. Lijesen
Organist: Mw. Kroon

Collecte-informatie
In de maand januari collecteren wij voor het Hospice Huis in Beverwijk. Meer info

Kring "Geloof en Leven"
Maandagochtend 15 januari in het Jeugdhuis, om 10 uur.

Kerkbalans 2018

Volgende week 20 januari start de actie Kerkbalans. Net als in meer dan 100 kerken in Nederland doen wij dat door het luiden van de Kerkklokken. Om 12.30 uur verzamelen we in de kerk en luisteren we naar Cees Vroegop en zijn kleinzoon Bas van vliet. Zij houden de "Kerkbalans" inleiding over het belang van kerken in onze gemeenschappen. Daarna gaan we gezamenlijk naar de kerktoren en luiden precies om 13 uur de klokken. U bent van harte welkom om dit mee te maken.

Korte agenda voor de komende weken
zondag 21 januari       * Oecumenische dienst in de RK kerk in Akersloot

dinsdag 23 januari      * Kernverhalen op reis door de bijbel. Een eerste bijeenkomst geleid door Ds. Plaisier. Dit is een experiment met 2 bijeenkomsten op één dag, om 10 uur en om 20 uur. Lees hier meer en geef u op!

zondag 28 januari       * Kinderviering in Akersloot.