Kerkdienst in Akersloot.

datum en tijdstip 27-01-2019 om 10.00 uur

het Dielofslaantje 4

meer details

Klankbord

datum en tijdstip 29-01-2019 om
meer details

Kring Diepgang

datum en tijdstip 14-02-2019 om 20:00 uur
meer details

 
Collecte januari

Dorcas sponsoring. meer

 
 

Nieuwsbrief PKN Uitgeest-Akersloot 22 september 2017
Oecumenische viering / Avondmaal
Zondag 24 september om 10.00 uur in Akersloot

Voorgangers: Ds. E. Plaisier en pastor H. Hudepohl
Ouderling: mevr. Wiegman.
Gastvrouw: mevr. Bovendorp

Met medewerking van het Herenkoor o.l.v. Cora de Lange-Slings.Collecte informatie
De opbengst voor de collecte is deze maand voor Artsen zonder Grenzen. U kunt hier lezen over het belangrijke werk wat deze organisatie doet
Luther als vriend
Op dinsdag 26 september 2017 is er een informatieve avond over Maarten Luther in de Kosterij te Wormerveer (Noordeinde 20).
Veel mensen weten dat Luther 500 jaar geleden zijn stellingen spijkerde op de deur van de slotkapel van Wittenberg. Maar er is veel meer over deze spraakmakende en inspirerende reformator te vertellen.

Cor Treffers en ds. Christiaan Ravensbergen zullen  dat doen, in woord en beeld.
Dit is de eerste avond in een serie van drie, verzorgd door zeven Zaanse kerken, in het kader van 500 jaar Reformatie.


Nog even over de Startzondag
Afgelopen zondag hebben we het kerkelijk jaar gestart met een mooie kerkdienst en een gezellig samenzijn na de dienst. We werden verrast met een leuke quiz met veel vragen over onze gemeente en de kerkgebouwen. Voor Ds. Evelien en haar partner Tobias was dat een eerste kennismaking met allerlei weetjes over onze gemeente. Voor alle aanwezigen was het vooral erg leuk.Op de foto hiernaast ziet u drie gemeenteleden bij de zijdeur. Zij doen hier niet Luther na maar beantwoorden een vraag over de zonnewijzer. Meer foto's vindt u op de web site.

Gesprekskring "geloof en leven"
Op  maandag 25 september om 10 uur komt de kring " Geloof en leven" voor het eerst dit seizoen weer bij elkaar. Er is gekozen voor het boek : "Liberaal christendom" (ervaren, doen, denken) Dit wordt gezamenlijk gelezen, over nagedacht en besproken. Wilt u meer over deze kring weten? Hier vindt u de informatie.


Over deze nieuwsbrief:

Reacties De redactie van deze nieuwsbrief ontvangt graag reacties. U kunt een e-mail sturen door op beantwoorden te drukken of door hier te klikken.
Aanmelden Kent u iemand die ook de nieuwsbrief wil ontvangen? U kunt deze nieuwsbrief dan aan hen doormailen. Men kan zich aanmelden op de web site of via deze link
Meer informatie vindt u op  www.kerkuitgeestakersloot.nl