Kerkdienst Uitgeest

Gespreksgroep rond de dertig

datum en tijdstip 20-06-2018 om 18:30

Collecte juni

Het leger des heils. meer

Collecte mei

Kinderfonds mama's meer

Rectificatie 2 Nieuwsbrief PKN Uitgeest-Akersloot maandag 11 september 2017

Ds. Evelien Plaisier bevestigd als onze nieuwe dominee

Driemaal is scheepsrecht. Nu ook de 2e fout hersteld. Excuses, maar het positieve is dat nu iedereen wel heel goed weet dat we een nieuwe dominee hebben!

Zondagmiddag werd Evelien Plaisier bevestigd in het ambt van dominee en deed zij haar intrede in onze gemeente. Ds. Justine Aalders leidde de dienst. In een mooie ceremonie werd Evelien bevestigd. Daarna volgde de inzegening, als eerste door Ds. Aalders en daarna door collega’s en een nicht van Evelien. Een mooie ceremonie die veel indruk maakte. Vanaf de kansel sprak Evelien daarna haar eerste overweging in onze gemeente uit. Na de dienst boden de kinderen een cadeau aan en was er een levendige receptie en ook een eenvoudige maaltijd.

Vanaf nu gaan Ds. Evelien Plaisier en onze gemeente Samen Onderweg.