Kerkdienst in Akersloot.

datum en tijdstip 27-01-2019 om 10.00 uur

het Dielofslaantje 4

meer details

Klankbord

datum en tijdstip 29-01-2019 om
meer details

Kring Diepgang

datum en tijdstip 14-02-2019 om 20:00 uur
meer details

 
Collecte januari

Dorcas sponsoring. meer

 
 

Rectificatie 2 Nieuwsbrief PKN Uitgeest-Akersloot maandag 11 september 2017

  
Ds. Evelien Plaisier bevestigd als onze nieuwe dominee

Driemaal is scheepsrecht. Nu ook de 2e fout hersteld. Excuses, maar het positieve is dat nu iedereen wel heel goed weet dat we een nieuwe dominee hebben!
 
Zondagmiddag werd Evelien Plaisier bevestigd in het ambt van dominee en deed zij haar intrede in onze gemeente. Ds. Justine Aalders leidde de dienst. In een mooie ceremonie werd Evelien bevestigd. Daarna volgde de inzegening, als eerste door Ds. Aalders en daarna door collega’s en een nicht van Evelien. Een mooie ceremonie die veel indruk maakte. Vanaf de kansel sprak Evelien daarna haar eerste overweging in onze gemeente uit. Na de dienst boden de kinderen een cadeau aan en was er een levendige receptie en ook een eenvoudige maaltijd.

Vanaf nu gaan Ds. Evelien Plaisier en onze gemeente Samen Onderweg.


 Over deze nieuwsbrief:
Reacties De redactie van deze nieuwsbrief ontvangt graag reacties. U kunt een e-mail sturen door op beantwoorden te drukken of door hier te klikken.
Aanmelden Kent u iemand die ook de nieuwsbrief wil ontvangen? U kunt deze nieuwsbrief dan aan hen doormailen. Men kan zich aanmelden op de web site of via deze link
Meer informatie vindt u op  www.kerkuitgeestakersloot.nl