Kerkdienst in Akersloot.

datum en tijdstip 27-01-2019 om 10.00 uur

het Dielofslaantje 4

meer details

Klankbord

datum en tijdstip 29-01-2019 om
meer details

Kring Diepgang

datum en tijdstip 14-02-2019 om 20:00 uur
meer details

 
Collecte januari

Dorcas sponsoring. meer

 
 

Nieuwsbrief PKN Uitgeest-Akersloot 4 augustus 2017


Kerkdienst zondag 6 augustus 10.00 uur in Uitgeest
Morgenuur
De dienst van deze zondag is in de vorm van een morgenuur met als thema ‘Op adem komen’. Er zijn teksten, liederen, een korte overweging en we ontsteken samen kaarsen.

De dienst is voorbereid door de heer G. J. Huisman en mevr. K. Wiegman. Organiste is mevr. M. Kroon.

Bericht van overlijden Mevr. de Boer-Kuiper
Wij ontvingen het bericht dat op dinsdag 25 juli Mevr. de Boer -Kuiper is overleden. Mevr. de Boer-Kuiper woonde aan de Dr. Brugmanstraat. Zij is 98 jaar oud geworden.  De crematie heeft plaatsgevonden op dinsdag 1 augustus. 


Collecte-informatie
In augustus collecteren wij voor de Stichting Afrikaanse Albino's die zich al tien jaar in zet voor ruim 4000 albino’s in Afrika. De dagelijkse blootstelling aan de zon zorgt bij Afrikaanse albino’s voor veel huidproblemen en huidkanker. Het doel van de stichting is de kwaliteit van leven van deze albino’s te verbeteren.
U leest hier alles over het lot van deze albino's en het werk dat door de vrijwilligers van de stichting voor hen wordt verzet.
Over deze nieuwsbrief:
Reacties De redactie van deze nieuwsbrief ontvangt graag reacties. U kunt een e-mail sturen door op beantwoorden te drukken of door hier te klikken.
Aanmelden Kent u iemand die ook de nieuwsbrief wil ontvangen? U kunt deze nieuwsbrief dan aan hen doormailen. Men kan zich aanmelden op de web site of via deze link
Meer informatie vindt u op  www.kerkuitgeestakersloot.nl