Kerkdienst in Akersloot.

datum en tijdstip 27-01-2019 om 10.00 uur

het Dielofslaantje 4

meer details

Klankbord

datum en tijdstip 29-01-2019 om
meer details

Kring Diepgang

datum en tijdstip 14-02-2019 om 20:00 uur
meer details

 
Collecte januari

Dorcas sponsoring. meer

 
 

Nieuwsbrief PKN Uitgeest-Akersloot 21 juli 2017


 
Vakantietijd

Ook in de vakantietijd zullen wij u de nieuwsbrief toesturen. Misschien met wat minder nieuws maar in elk geval met de wekelijkse kerkdienst informatie.

Kerkdienst zondag 23 juli om 10.00 uur in Akersloot
Voorganger: Ds. Bert Appers
Ouderling en lactor: Maarten van der Burgt
Gastheer: Fred Barella , Organist: Ton Veltkamp.

U heeft het al in Samen Onderweg kunnen lezen; Ds. Appers neemt zondag 27 augustus afscheid als onze vaste gastpredikant. Deze zondag is het dus de voorlaatste dienst waarin u naar Ds. Appers kunt luisteren.Collecte-informatie
De hele maand juli is de collecteopbrengst bestemd voor de stichting Stem in de Stad. Hier vinden velen in Haarlem aandacht en hulp. Soms zit het niet mee en heb je een ander nodig. Gewoon aandacht voor wie jij bent is dan het belangrijkste. Bij Stem in de Stad ben je iedere dag welkom. Op de web site vindt u al hun activiteiten. 


Orgelconcerten Müller-orgel
De 'Orgelcommissie Müllerorgel Beverwijk' organiseert jaarlijks een aantal concerten op het prachtige Müller-orgel in de Grote Kerk. Bekende organisten werken daar aan mee. Er staan nog 2 concerten op het programma, op 4 augustus en op 18 augustus. Hier vindt u alle informatie.


Over deze nieuwsbrief:
Reacties De redactie van deze nieuwsbrief ontvangt graag reacties. U kunt een e-mail sturen door op beantwoorden te drukken of door hier te klikken.
Aanmelden Kent u iemand die ook de nieuwsbrief wil ontvangen? U kunt deze nieuwsbrief dan aan hen doormailen. Men kan zich aanmelden op de web site of via deze link
Meer informatie vindt u op  www.kerkuitgeestakersloot.nl