Extra nieuwsbrief PKN Uitgeest-Akersloot 14 juli 2017

Nagekomen bericht voor aanstaande zondag 16 juli in Akersloot met aandacht voor het afscheid van de kindernevendienst:

Overgangsviering 16 juli in Akersloot
We sluiten het seizoen weer op een hele bijzondere manier af en wel met een overgangsviering. Tijdens deze viering staan we stil bij verschillende vormen van ‘overgaan’. Bente Visser gaat over van de basisschool naar de middelbare school, de andere kinderen gaan over van de ene groep naar de volgende groep (voorheen noemden we dit klassen op school), maar ook de volwassenen gaan over. Dit kan van alles zijn: een verhuizing, een nieuwe baan, een nieuwe rol binnen de kerk, een nieuwe dominee, maar ook een nieuw kapsel of een voornemen om iets anders aan te pakken. Ook de overgang van thuis naar de camping mag gevierd worden.
De kinderen blijven tijdens deze dienst in de kerk.

Tot zondag,

Nanette