Kerkdienst in Akersloot.

datum en tijdstip 27-01-2019 om 10.00 uur

het Dielofslaantje 4

meer details

Klankbord

datum en tijdstip 29-01-2019 om
meer details

Kring Diepgang

datum en tijdstip 14-02-2019 om 20:00 uur
meer details

 
Collecte januari

Dorcas sponsoring. meer

 
 

Nieuwsbrief PKN Uitgeest-Akersloot 16 juni 2017

http://www.kerkuitgeestakersloot.nl/default.aspx?lIntEntityId=128226

Kerkdienst zondag 18 juni om 10.00 uur in Uitgeest

Voorganger: Dhr. A.J. Tigges
Diaken: mw. Th. Bos 
Lector en gastheer: dhr. K. Boer
Organist: dhr. T. Veldkamp


Collecte-informatie
De collecte is deze zondag voor twee door Dorcas financieel geadopteerde kinderen in de Oekraïne. U vindt meer informatie op onze website.

Kindernevendienst.
Er is deze week geen kindernevendienst vanwege vaderdag. Jullie horen gauw wanneer de volgende keer is.

Onze
In het weekend van 17 –18 juni zijn in Uitgeest de “open tuinen dagen” van Groei en Bloei. Onze kerktuin heeft inmiddels de aandacht getrokken van het organisatiecomité. We zijn benaderd met het verzoek de kerktuin ook open te stellen. We vinden de tuin zodanig dat we positief op dit verzoek willen reageren. Dus is de tuin open voor het publiek op zondag 18 juni van 11 tot 16 uur. Op de website wordt onze tuin als volgt aangekondigd:
“De verwaarloosde tuin achter het Jeugdhuis van de Protestantse Gemeente is door een groep vrijwilligers opgeknapt en nu, twee jaar later, een aantrekkelijke sfeervolle tuin geworden. Centraal ligt een gedempte vijver met daar omheen een gazon en borders die beplant zijn met ‘donatieplanten’ van gemeenteleden, waarbij het accent ligt op planten die een link hebben met de bijbel en religie. Hopelijk kunnen we over een poosje spreken van een ‘bijbelse’ tuin.”
Na de dienst is er koffie drinken in de tuin.
U bent allen van harte welkom!

Groet, 
Riet


Over deze nieuwsbrief:
Reacties De redactie van deze nieuwsbrief ontvangt graag reacties. U kunt een e-mail sturen door op beantwoorden te drukken of door hier te klikken.
Aanmelden Kent u iemand die ook de nieuwsbrief wil ontvangen? U kunt deze nieuwsbrief dan aan hen doormailen. Men kan zich aanmelden op de web site of via deze link
Meer informatie vindt u op  www.kerkuitgeestakersloot.nl