Kerkdienst Uitgeest

Gespreksgroep rond de dertig

datum en tijdstip 20-06-2018 om 18:30

Collecte juni

Het leger des heils. meer

Collecte mei

Kinderfonds mama's meer

EXTRA Nieuwsbrief PKN Uitgeest-Akersloot 5 mei 2017

EXTRA NIEUWSBRIEF!!!!

Gemeentevergadering op zondag 14 mei om 11.30 in Akersloot

Voordracht nieuwe predikant

Vandaag ontvangen alle stemgerechtigde gemeenteleden een brief van de kerkenraad. Met deze extra nieuwsbrief willen wij uw speciale aandacht vragen voor dit belangrijke en positieve nieuws.

In de bijlage vindt u een kopie van de brief. De kerkenraad informeert ons dat de beroepingscommissie haar werk heeft afgerond. Er is een kandidaat voorgedragen voor de vacante predikantsplaats. In een gemeentevergadering zullen wij daar over geïnformeerd worden en kunnen wij over de voordracht stemmen.

De kerkenraad nodigt daarvoor alle stemgerechtigde gemeenteleden uit op zondagochtend 14 mei, om 11.30 uur, na de dienst in Akersloot.

Hier vindt u de volledige tekst van de uitnodiging.