Kerkdienst in Akersloot.

datum en tijdstip 27-01-2019 om 10.00 uur

het Dielofslaantje 4

meer details

Klankbord

datum en tijdstip 29-01-2019 om
meer details

Kring Diepgang

datum en tijdstip 14-02-2019 om 20:00 uur
meer details

 
Collecte januari

Dorcas sponsoring. meer

 
 

nieuwsbrief 25 november 2016

Nieuwsbrief van 25 november 2016

Kerkdienst 27 november om 10 uur in Akersloot


1e Zondag van de Advent

De cantorij vervult in dit morgenuur de rol van voorganger. 
Ouderling: Hr. Frans Stark
Cantor: Hr. Frank Hilberink
Organist: Hr. Dirk van Egmond

Er is kindernevendienst.

Toelichting op de dienst

De adventstijd is een tijd van hoop en verwachting, we kijken uit naar het Licht. Het Licht dat het duister van de nacht zal verdrijven, de angsten van ons hart wegneemt en de schaduw van de dood wegjaagt. Het Licht dat terugkomt, hoop die niet zal sterven!

In dit Morgenuur roepen liederen, (bijbel)teksten, kaarslicht en momenten van stilte ons tot overweging van hetgeen ons is geschonken. Wij voelen dat we niet de eersten zijn, maar meelopen in een eeuwenlange stoet door de geschiedenis. In ons hart voelen we de nabijheid van anderen, ons voorgegaan, met ons oplopend of na ons komend. Zo houden wij de lofzang gaande.
We hopen velen van u te mogen verwelkomen.

Kerstproject voor de kinderen "Kerst in Lego" in UITGEEST
A.s. zondag zal de eerste keer zijn dat we met de kindernevendienst aan het Kerstproject gaan werken. We gaan aan de slag met Lego, Duplo en hout. Om te voorkomen dat de bouwwerken tijdens het transport kapot gaan verplaatsen we de eerste bijeenkomst naar het jeugdhuis. Op 27 november om 10 uur zijn alle kinderen van harte welkom in het jeugdhuis in Uitgeest. Mochten er ouders zijn die hun kinderen willen brengen en door willen naar de kerkdienst in Akersloot neem dan even contact op met Nanette ( / 06-28587968).
Omdat er niet genoeg grondplaten zijn worden alle kinderen verzocht een (gemerkte) Lego-grondplaat mee te nemen om de kerststal op te bouwen.

Kring "Geloof en Leven"
De kring 'Geloof en Leven' komt al een aantal jaren bij elkaar tussen september en mei. Op maandag 28 november van 10.00 - 11.30 is de volgende bijeenkomst in het Jeugdhuis te Uitgeest.   lees verder

Reacties op deze nieuwsbrief.

De redactie van deze nieuwsbrief ontvangt graag reacties. U kunt reageren door op beantwoorden te drukken, of regelrecht als u ; "";document.write('