Kerkdienst Uitgeest

Gespreksgroep rond de dertig

datum en tijdstip 20-06-2018 om 18:30

Collecte juni

Het leger des heils. meer

Collecte mei

Kinderfonds mama's meer

nieuwsbrief 11 november

Nieuwsbrief van 11 november 2016.

Kerkdienst 13 november om 10 uur in Akersloot.

voorganger:  Ds. B. Appers
Ouderling: Hr. M v.d. Burgt. Gastvrouw en lector Mw. Musch
Organist: Marjon Kroon

Toelichting op de dienst door Ds. Appers.

In de kerkdienst van afgelopen zondag werd o.a. gelezen: “Geloof hoop en liefde, deze drie, maar de grootste van deze is de liefde”, vers 13 van 1 Korinthiërs 13, het Hooglied van de Liefde.
In de kerkdienst van komende zondag zullen gedeelten uit Matteüs 5. 6. 7 gelezen worden. Deze hoofdstukken omspelen de liefde op velerlei wijze. Laat je deze hoofdstukken -de Bergrede = de Grondwet van Gods nieuwe wereld- tot je doordringen, dan ligt misschien wel de verzuchting voor de hand: hoe krijg ik dat voor elkaar?

Deze nieuwsbrief op een ander e-mail adres?

Als u deze nieuwsbrief op een ander e-mail adres wilt ontvangen of u wilt iemand anders aanmelden, vult u dan hier de gegevens in.

Reacties op deze nieuwsbrief.
De redactie van deze nieuwsbrief ontvangt graag reacties. Helaas hadden we wat kinderziektes met het versturen van berichten aan de nieuwsbrief. Die zijn nu verholpen. U kunt reageren door op beantwoorden te drukken, of regelrecht als u ; "";document.write('