Kerkdienst in Akersloot.

datum en tijdstip 27-01-2019 om 10.00 uur

het Dielofslaantje 4

meer details

Klankbord

datum en tijdstip 29-01-2019 om
meer details

Kring Diepgang

datum en tijdstip 14-02-2019 om 20:00 uur
meer details

 
Collecte januari

Dorcas sponsoring. meer

 
 
Collecte mei Collecte mei

De collecte van mei gaat naar kinderfonds Mamas in Afrika

In Zuid-Afrika leven meer dan een miljoen kinderen nog steeds in zeer ernstige levensbedreigende armoede. Gelukkig nemen honderden Zuid-Afrikaanse vrouwen verantwoordelijkheid voor deze kinderen en organiseren tientallen projecten om hen dagelijkse zorg, veiligheid en liefde te geven. Zij zijn de heldinnen van de hoop; de Mama’s van Zuid-Afrika waar het fonds naar is genoemd.
De mama richten zich vooral op straat-en zwerfkinderen, aidsweesjes, kinderen met een handicap en straatprostitueetjes met hun baby’tjes.
De mama’s geven ze gezonde voeding, medische zorg, scholing etc.
De beweging van hoop groeit! In de crèches van de MAMA’S leggen iedere ochtend voor 1.753 baby’s en dreumesen luiers en flesjes klaar. Iedere morgen stappen 3.164 peuters hun klasje binnen om te eten, te spelen, te leren en te groeien. 7.108 tieners krijgen huiswerkbegeleiding. Dagelijks eten ruim 18.000 kinderen en tieners bij de MAMA’S. Er zijn nu al 1400 MAMA’S en 284 PAPA‘S en dit aantal groeit nog steeds. Samen bereiken zij nu al dagelijks 40.000 kinderen. 
De mama’s hebben voor Nederland een boodschap opgenomen:

“De mensen noemen ons Mama’s.
Omdat mama’s weten wat een kind nodig heeft.
Mama’s kijken niet weg als een kind lijdt.
Mama’s zullen altijd hun verantwoordelijkheid nemen.
Dat is wat wij mamakracht noemen!”

Als u ook gelooft dat alle kinderen onze kinderen zijn en als u ook gelooft in mamakracht, laten we dan onze liefde voor kinderen bundelen en samen in actie komen.
Kinderfonds MAMAS steunt de MAMAS van Zuid-Afrika

terug